Discuție Utilizator:Bacria Andrei Catalin

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Di Wikipedia, Entsiclopedia liberã

Haristomulțumesc, frati, câ lu angrâpsișscriseși articolu di Sâm-Chetru. Wikipedia pri Armâneaști ari lipsânevoie di oamińi cari s-lucreadzâ tipentru nâsâdânsa, ea și io, ti jalilitt. pentru jale, = din păcate, nu ma amu ahâtuatât di multu chirotimp s-adarusă fac aistu lucru. Știu câ yiniș di pri Wikipedia româneascâ și câ nu u știi Armâneasca multu ghine tora ti toralitt. acum pentru acum, = momentan, deocamdată, ama va-s anveț cu chirolutimpul.

Ancľinâciuń cu sânâtati și harau,
--Bacria Andrei Catalin (talk) 10:57, 1 Andreulu 2015 (UTC)

Nau dimândari[modificare sursă]

Andrei (sau Cătălin? 😊), n-are niciun rost să adăugăm secțiuni pe care nu le va completa nimeni. In trecutul acestui proiect, utilizatorii au folosit boți ca să genereze zeci de mii de pagini goale, pentru tot soiul de localități din lume. Și a fost nevoie zeci de ore ca să le ștergem. --D'AroemenenZullenNiVergaan (talk) 23:23, 5 Andreulu 2015 (UTC)

Re: Wp/ruq[modificare sursă]

Nu sunt foarte sigur că meglenoromânii au nevoie de o wikipedia și nici nu știu pe nimeni care ar fi cu adevărat interesat să contribuie la așa ceva, dar putem încerca. Iar nomenclatura pe care o folosește Wikimedia (a SIL), cea în care dialectele limbii române sunt limbi aparte nu este una pe care meglenoromânii să o agreeze. Și eu sunt împotriva acestei distincții artificiale, dar am investit în acest proiect din convingerea că un asemenea proiect se poate bucura de o bună vizibilitate.

Eu cunosc meglenoromâna bine, dar nu am timp pentru așa ceva din păcate (începusem mai demult traducerea interfeței…). Apoi, situația meglenoromânei este diferită de cea a aromânei. Aromâna are de cel puțin 20 de ori mai mulți vorbitori, are o literatură și o tradiție a scrisului. Meglenoromâna este, din păcate, departe de a se bucura de așa ceva.

Cât despre Google Translate, problema nu este chiar așa de simplă. Dacă te interesează subiectul, îți propun să citești mai multe despre Machine Translation.--D'AroemenenZullenNiVergaan (talk) 23:31, 2 Yinar 2016

Ok, I made this. :-) --D'AroemenenZullenNiVergaan (talk) 14:52, 6 Yinar 2016 (UTC)