Fișier:FirstSurahKoran (fragment).jpg

Di Wikipedia, Entsiclopedia liberã
Jump to navigation Jump to search

FirstSurahKoran_(fragment).jpg(444 × 509 pixeli, mărime fișier: 35 KB, tip MIME: image/jpeg)

Acest fișier provine de la Wikimedia Commons și poate fi folosit și în cadrul altor proiecte. Descrierea de mai jos poate fi consultată la pagina de descriere a fișierului.

Rezumatu:

al-fātiḥa, first Sura of Qur'an, written by Mehmet Abdülaziz (1871–1938).

Detail of Image:FirstSurahKoran.jpg, which is {PD-old}. See detailed transcription and translation of the text on that image's description page.

Licențiere

Public domain

Această lucrare este, de asemenea, în domeniul public în ţările şi zonele în care durata drepturilor de autor este viaţa autorului plus 70 de ani sau mai puţin.


Dialog-warning.svg You must also include a United States public domain tag to indicate why this work is in the public domain in the United States. Câteva ţări au o durată a protecţiei dreptului de autor mai mare de 70 de ani: Mexic are 100 de ani, Jamaica are 95 de ani, Columbia are 80 de ani, iar Guatemala şi Samoa au 75 de ani. Acest fişier s-ar putea să nu fie în domeniul public în acele ţări, care pe deasupra nu ţin cont nici de regula celei mai scurte durate. Coasta de Fildeş are o durată de 99 de ani, iar Honduras de 75 de ani, dar aceste ţări aplică regula celei mai scurte durate.

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea fișierului trimisă la momentul respectiv.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală7 Shcurtu 2007 12:19Miniatură pentru versiunea din 7 Shcurtu 2007 12:19444x509 (35 KB)-)~commonswikifragment of Image:FirstSurahKoran.jpg, which is {PD-old}

Următoarele 2 pagini folosesc acest fișier:

Utilizarea globală a fișierului

Următoarele alte proiecte wiki folosesc acest fișier:

Vizualizați utilizările globale ale acestui fișier.